Startsidan
CST, Cranialsacralterapi, kst, kraniosakralterapi
SomatoEmotional Release
Kostråd måste vara individuella för du är unik
Låt Maten vara din medicin
Hårmineralanalys
Viceral manipulation – manuell medicin
Svårt att bli med barn?
Problem under och efter graviditet
Råd vid höga kolesterolvärden
Matallergier och överkänslighet
Kostdagbok
Kontakta mig och prisuppgifter
Intensivbehandling på Island och Fyn
Om mig

 
Ett rikare liv
Hur vi människor mår är beroende av många faktorer.
Vilken genuppsättning vi har, våra kostvanor, vilket arbete vi har, hur mycket vi stressar, våra relationer, luften vi andas osv.Jag kan hjälpa dig med kostråd, vitamin- och mineralbalansering för en bättre hälsa och ett större välbefinnande.

Många av våra vanliga åkommor kan mildras och ofta åtgärdas med rätt kost och en vitamin- och mineralbalans som passar din kropp och din livsföring.

Jag arbetar också med CST, Cranialsacral terapi och VM, visceral manipulation, som lämpar sig väl för en mängd fysiska problem, whiplashskador, huvudvärk, diskbråck, spänningar i rygg och nacke etc.

Jag har klienter som har kommit till rätta med bl.a. sömnsvårigheter, magproblem och värk. Genom kostomläggning har många närmat sig sin trivselvikt. Unna dig en långsiktig hälsoinsats.

Låt mig hjälpa dig att hitta din optimala hälsa. Eller "bara" åtgärda ditt onda.
Ring 0730-27 73 41 för att boka.

I september 2017 kommer Louise Mitsem ha mottagning i Näringsmedicin och funktionsmedicin. Hon är certifierad näringsterapeut samt utbildad inom funktionsmedicin. I botten är Louise leg. sjuksköterska och har arbetat i Stockholm, Oslo och Tromsö med kirurgi inriktning på mage och tarm. Louise nås på telefon 0739-529242.

 
www.kostverkstaden.com  
 
2014/9/28 15:23:09